Blogs gebundeld

Ik schrijf al een aantal jaren een blog, deze is ook te lezen op mijn website. Ik schrijf deze blogs  intuïtief vanuit het hart. Ik voelde dat ik deze blogs mocht gaan bundelen. Na uitzoeken van de blogs heb ik de mooie illustraties van Jeannette Hoogeveen  mogen  gebruiken deze heeft zij ook intuïtief geschilderd. Ze zijn een mooie aanvulling op de teksten. Als je het boek wilt bestellen kan dat bij mij. liagrasdijk@hotmail.com  . De kosten zijn 9.50 ex  eventuele verzendkosten. Je kunt de teksten ook op mijn site lezen.  www.healthforyoulunteren.nl

Ik hoop dat er misschien een glimlach verschijnt of dat je er iets in herkent.

Monique du Pau
Homeopaat
Stephanie Hoogstede
Docent yoga
Carola van Houten
Tai Chi Tao - Qigong docent
Kees de Groot
Docent yoga, meditatie en mindfulnessdocent, masseur

Blogs gebundeldLees meer »
Helma van Galen-van Donkelaar
Orthomoleculair therapeut, masseur
Maud Berens
Rebalancer en traumatherapeut

LiefdeLees meer »
Peter van Kan
Docent yoga en meditatie, musicus, schrijver
Alie Heidema
kPNI therapeut in de orthomoleculaire geneeskunde

PerfectLees meer »
Corine Hannisse
Natuurgeneeskundige, Raymedy therapeut
Irma ter Stege
Docent yoga, vitaliteitscoach

ContactLees meer »
Jolanda Heijblom-Grosjean
Kindertolk, creatief therapeut
Ella Halma
Natuurgeneeskundige, voedingsdeskundige en wildpluk

Pietie BlankestijnLees meer »
Pietie Blankestijn
Kinder- en jeugdcounsellor, remedial teacher, kindertolk
Marieke Driessen
Wandelcoach

Lia GrasdijkLees meer »
Lia Grasdijk
Life coach, lichaamsgerichte massage